BlogEngine.NET

BlogEngine.NET er en dansk udviklet Open Source. NET blogging platform, som blev født ud af ønsket om en bedre blog platform: En blog platform med mindre kompleksitet, let tilpasning, samt en platform der drager fordel af de nyeste .NET funktioner.

BlogEngine.NET er fokuseret på enkelhed, innovative funktioner, samt designet til at være let at udvide med egne funktioner.

I forbindelse med bestilling af webhotel kan du gratis vælge at få BlogEngine.NET præ-installeret, således du ikke skal bruge tid på opsætning, samt er 100% sikker på at din blog fungerer perfekt og alt er sat korrekt op.

Du kan evt. også vælge at installere BlogEngine.NET under et sub-domæne på dit website, f.eks. under blog.ditdomæne.dk

Alle vores webhoteller understøtter BlogEngine.NET.

BlogEngine.NET er et af de førende Open Source blog systemer på Microsoft .NET platformen.

BlogEngine.NET er en komplet blogging platform, der er let at tilpasse og bruge. Der eksisterer mange elegante temaer som kan anvendes direkte, eller du kan let lave dit eget tema. Din blog kan udvidelses via 'Extensions' med f.eks. foto galleri, mp3 afspiller, aktie kurser, twitter integration m.m.

www.dotnetblogengine.net

Relaterede søgeord: asp.net
Alle priser er i DKK inkl. moms