YetAnotherForum.NET

YetAnotherForum.NET (YAF) er et Open Source diskussionsforum eller bulletin board system til hjemmesider der kører ASP.NET.

YAF understøtter ubegrænset antal kategorier, fora og beskeder. Kan integreres med DotNetNuke og andre populære CMS systemer, samt understøtter pt. 22 sprog, herunder dansk, svensk og norsk.

I forbindelse med bestilling af webhotel kan du gratis vælge at få YAF præ-installeret, således du ikke skal bruge tid på opsætning, samt er 100% sikker på at dit YAF website fungerer perfekt og alt er sat korrekt op.

Du kan evt. også vælge at installere YAF under et sub-domæne på dit website, f.eks. under forum.ditdomæne.dk

Alle vores webhoteller understøtter YetAnotherForum.NET

YetAnotherForum.NET er det førende gratis Open Source (med kommercielle muligheder) Forum / Message Board software på Microsoft .NET platformen.

YAF er designet til at blive integreret i portaler og hjemmesider. YAF forum er en indlejret (ascx) bruger-kontrol og understøtter ASP.NET Membership, hvilket muliggør integration i DNN, MojoPortal, Umbraco, SharePoint m.fl.

YAF anvendes i hele verden. YAF understøtter højre mod venstre layout og understøtter 22 sprog. Der er også en indbygget lokalisering editor for nemt at foretage ændringer til det enkelte sprog.

www.yetanotherforum.net

Relaterede søgeord: asp.net