Umbraco CMS

Du kan i forbindelse med bestilling af webhotel vælge at få Umbraco CMS præ-installeret, således du ikke skal bruge tid på opsætning, samt er 100% sikker på at dit Umbraco website fungerer perfekt og alt er sat korrekt op.

Alle vores webhoteller understøtter Umbraco CMS.

Der er to muligheder når vi skal i gang med at hoste dit Umbraco website:

• Vi installerer en standard Umbraco website - Vores standard Umbraco installation er baseret på "Simple Starter Kit", som indeholder grundlæggende dokumenttyper, XSLT, makroer m.m. og giver dig en bare-bone hjemmeside, der introducerer dig til et sæt veldefinerede konventioner for opbygning af en Umbraco hjemmeside. Ved at anvende "Simple Starter Kit", vil du begynde med en minimal website bygget på bedste praksis. Du vil også nyde godt af at tale samme "sprog" som resten af ??Umbraco fællesskabet ved hjælp af fælles egenskaber og navngivning.

• Du har et eksisterende Umbraco site - Vi kontakter dig og tager en snak om hvordan vi bedst flytter dit eksisterende Umbraco site, hvilket typisk involverer restore af eksisterende MSSQL database, upload af filer, samt opsætning af korrekt rettigheder på server.

Ønsker du at administrere DNS selv er dette ikke noget problem - dog assisterer vi naturligvis også gerne vedr. spørgsmål omkring redelegeringer, og sætter også gerne DNS op præcis som du ønsker.

Umbraco er et dansk Open Source Content Management System (CMS).

Løsningen er licensfri og kildekoden kan downloades, således brugeren kan opnå fuld kontrol over sin hjemmeside.

Umbraco er på forholdsvis kort tid blevet et godt alternativ til lignende og ofte noget dyrere løsninger og der eksisterer pt. mere end 85.000 websites verden over der er bygget i Umbraco.

www.umbraco.com

Relaterede søgeord: asp.net