Microsoft Small Business Starter Kit

Small Business Starter Kit kan anvendes som en god start skabelon for din virksomheds hjemmeside. Hjemmesiden er velegnet til små og mellemstore virksomheder, som skal bruge en skabelon som kan tilpasses og anvendes til at skabe et websted for din egen virksomhed out-of-the-box, med avancerede funktioner, herunder integration med SQL og XML datakilder for indhold og data håndtering.

Alle vores webhoteller understøtter Microsoft Small Business Starter Kit.

Relaterede søgeord: asp.net