Anvend Gmail som Webmail

Det er muligt benytte Gmail som email klient (WebMail), således du både kan modtage/gemme din mail i Gmail og sende mail fra din egen email adresse (dit eget domæne) via Gmail.

Nedenstående beskriver hvordan du sætter Gmail op til at benytte din egen mail account.

1) Gå til "Settings" og vælg "Add another email account".

2) Indtast din email adresse.

3) Indtast Username (din email adresse), dit kodeord og din POP3 server (mail.ditdomæne.dk)

4) Vælg om du ønsker også at kunne sende mail via Gmail fra din egen Email.

5) Angiv dit navn.

6) Gmail sender en verifikationsemail til din email adresse for at sikre sig, at du rent fakisk ejer den email
du angiver.

7) Indtast verfikationskode fra email og du er klar til at modtage/sende email via Gmail.

8) Ønsker du at Gmail skal sende mails ud via din egen email, skal du konfigurere dette. Se din velkomstmail for info om smtp server m.m. via Gmail.

Relaterede søgeord: webmail