Connect til database fra SQL Server 2008 Management Studio

Det er muligt at forbinde til en MS SQL Server 2005 database direkte fra SQL Server 2008 Management Studio.

Dog er der en mindre fejl i SQL Server 2008 Management Studio, som bevirker at det ikke lige virker "out-of-the-box". Gør følgende:

• Connect til din database
  • Gå til Object Explorer Details
  • Højre-klik kolonne overskrift (Name, ...) linien
  • Fravælg "Collation"

Refresh listen over databaser (højre-klik "Databases" node i Object Explorer og vælg "Refresh") - Herefter vil alle databaser på serveren være synlige - Se nedenstående skærmdump.

Relaterede søgeord: SQL Serverdatabase