connectionStrings i web.config

Du forbinder til den serverbaseret SQL Server database via 'connectionstring' i web.config filen. Din velkomstmail vil indeholde information om brugernavn og kodeord du skal anvende for at forbinde til din database.

Nedenstående udpluk af web.config filen beskriver hvordan du connecter til din SQL Server 2005 database.

Connect til database på server (web.config fil placeret på dit webhotel)

<add connectionString="Data Source=(local);Initial Catalog=database;User ID=brugernavn;Password=kodeord" name="internASPNETHOTELconn" providerName="System.Data.SqlClient" />

Connect til database fra din egen maskine (remote)

<add connectionString="Data Source=IP adresse, Port;Initial Catalog=database;User ID=brugernavn;Password=kodeord" name="eksternASPNETHOTELconn" providerName="System.Data.SqlClient" />
Relaterede søgeord: SQL Serverdatabase