Membership og Roles API manager applikation

For at gøre det lettere for dig som kunde hos aspnethotel.dk at anvende ASP.NET 'Membership' og 'Roles', har vi udviklet en "Membership/Roles manager" applikation, som du kan anvende til at oprette brugere og roller, samt tilknytte brugere til roller.

Din velkomstmail indeholder link til download af "Membership/Roles manager" applikationen.

Sådan gør du:

1. Download "Membership/Roles manager" applikationen (link findes i din velkomstmail)

2. Unzip og upload alle filer i roden af din 'httpdocs' folder

3. Tilret din web.config fil FØR du anvender "Membership/Roles manager" applikationen, idet applikationen kræver at du i din web.config fil har en ConnectionString kaldet 'MyAspNetDB'. Se punktet "connectionStrings i web.config" for yderligere information.

4. Kør filen 'default.htm'

Nedenstående screenshot viser "Membership/Roles manager" applikationen:

Relaterede søgeord: asp.netprogrammering