Hvorfor vælge aspnethotel.dk

Vi lytter til vores kunder...

Vi elsker glade kunder! Derfor sætter vi også stor ære i at lytte til de behov og krav vores kunder har, og derefter finde den idelle hosting løsning - uanset om det drejer sig om webhotel eller virtuel server

Du kan se hvad vores kunder skriver om os på TrustPilot

Danmarks bedste .NET support!

Vi har anvendt .NET lige siden Microsoft lancerede ASP.NET i 2002 og har udviklet et utal af web-løsninger på denne teknologi. Vi har derfor - modsat mange andre hostingfirmaer - stor viden omkring ASP.NET teknologien, idet vi selv anvender ASP.NET platformen til al udvikling.

Lynhurtige servere og netværk

Vi anvender kraftige Dell PowerEdge og HP ProLiant servere med Windows Server, og overvåger konstant vores servere for at sikre at de ikke overbelastes. Alle servere er fysisk placeret i Europas bedste server hosting center, hvilket bl.a. betyder:

- Multi-redundant, carrier-neutral 16-Gbit Internet forbindelse (Europas hurtigste!).
- Tre separate nødstrømsanlæg.
- Redundant "n+1" air conditioning / klima anlæg.
- Argon baseret brandslukningsanlæg med fire separate "early warning" alarm systemer.
- 24 timers overvågning af alle servere.

Backup af database og filer

Vores servere anvender RAID-1 konfiguration for høj oppetid og sikre mod tab af data. Kombineret med backup af MSSQL databaser og filer til ekstern lokation, kan du være sikker på at dine ikke forsvinder.

14 dages 'Money Back' garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage! - Vi tilbyder alle vores webhotel kunder en 14 dages 'Money Back' garanti. Det betyder at du som kunde har ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage, såfremt dit webhotel ikke skulle leve op til dine forventninger.

Alle priser er i DKK inkl. moms