Composite C1 CMS

Du kan i forbindelse med bestilling af webhotel vælge at få Composite C1 CMS præ-installeret, således du ikke skal bruge tid på opsætning, samt er 100% sikker på at dit Composite C1 website fungerer perfekt og alt er sat korrekt op.

Alle vores webhoteller understøtter Composite C1 CMS.

Der er to muligheder når vi skal i gang med at hoste dit Composite C1 website:

  • Vi installerer en standard Composite C1 website - Vores standard Composite C1 installation er baseret på "Starter Site", som indeholder grundlæggende skabeloner, mobil-venlig layout m.m. og giver dig en hurtig og nem start på at bygge din nye hjemmeside.

  • Du har et eksisterende Composite C1 site - Vi kontakter dig og tager en snak om hvordan vi bedst flytter dit eksisterende Composite C1 site.

Ønsker du at administrere DNS selv er dette ikke noget problem - dog assisterer vi naturligvis også gerne vedr. spørgsmål omkring redelegeringer, og sætter også gerne DNS op præcis som du ønsker.Composite C1 er et Open Source Content Management System (CMS), som er udviklet af Composite og nu ejet af det Kanadiske software firma Orckestra.

Løsningen er licensfri (Open Source) og kildekoden kan downloades, således brugeren kan opnå fuld kontrol over sin hjemmeside.

Composite C1 er på forholdsvis kort tid blevet et godt alternativ til lignende og ofte noget dyrere løsninger og der eksisterer pt. mere end 65.000 websites verden over der er bygget i Composite C1.

www.composite.net

Relaterede søgeord: asp.net
Alle priser er i DKK inkl. moms