nopCommerce

nopCommerce har et væld af funktioner og muligheder, som gør dig i stand til at oprette en professionel og præsentabel e-butik på nettet - også selvom du ikke kender noget til programkode eller webdesign.

nopCommerce har indbygget indkøbskurv, varekatalog, kreditkort betaling, udregning af leveringsomkostninger, tilpasning af skabeloner og mange andre værktøjer. Du kan naturligvis oprette ubegrænset antal produkter, produktkategorier, produkt varianter, kunder osv.

nopCommerce anvendes af tusindvis af eshop på verdensplan og er dermed understøtter de mest populære betalingsgateways, bl.a. Authorize.net, PayPal, Google Checkout, 2Checkout - endvidere har danske Quickpay udviklet et gratis modul til nopCommerce, således der naturligvis også kan anvendes Dankort som betalingskort.

I forbindelse med bestilling af webhotel kan du gratis vælge at få nopCommerce præ-installeret, således du ikke skal bruge tid på opsætning, samt er 100% sikker på at din eshop fungerer perfekt og alt er sat korrekt op.

Alle vores webhoteller understøtter nopCommerce.nopCommerce er den førende Open Source ASP.NET online shop e-commerce løsning. nopCommerce er en sikker, skalerbar og fleksibel e-handel platform. Det har brugervenlige administrationsværktøjer til at administrere din butiksfacade, kunder, ønskesedler, produkter, rabatter, kuponer m.m.

Der eksisterer pt. tusindvis af webshops på verdensplan der anvender nopCommerce som platform.

www.nopcommerce.com
oversigt over funktioner

Relaterede søgeord: asp.net
Alle priser er i DKK inkl. moms