Kan jeg anvende ASP.NET Full Trust

Ja, dit webhotel tillader at du anvender Full Trust. Dit webhotel kører i sin egen Application Pool i IIS (Internet Information Server), som anvender sin egen Application Pool Identity, hvilket gør det muligt for at tillade dit webhotel at anvende Full Trust.

Da dit webhotel kan anvende Full Trust kan du stort set køre en hvilken som helst .NET applikation på dit webhotel.

Du kan vælge frit mellem alle de præ-installeret software pakker vi tilbyder, som bl.a. indeholder Umbraco, DotNetNuke, nopCommerce m.fl.

Du kan også søge inspiration på aspnet.codeplex.com hvor du finder et stort udvalg at applikationer som kan køre på vores webhotel.

Relaterede søgeord: asp.netprogrammering