Tilføj MIME typer via web.config

Du kan tilføje MIME typer til dit webhotel via web.config

Hvis du f.eks. ønsker at anvende Silverlight skal dit webhotel understøtte bestemte MIME-typer, således webserveren ved hvordan den skal håndtere disse pågældende filtyper.

Nedenstående eksempel viser hvordan - og hvilke - MIME typer der skal tilføjes web.config for at understøtte Silverlight - princippet er det samme for alle MIME typer:

<configuration>
    <system.webServer>
        <staticContent>
           <mimeMap fileExtension=".xaml" mimeType="application/xaml+xml" />
           <mimeMap fileExtension=".xap" mimeType="application/x-silverlight-app" />
           <mimeMap fileExtension=".xbap" mimeType="application/x-ms-xbap" />
        </staticContent>
    </system.webServer>
</configuration>

Se disse links for en oversigt over de meste anvendte MIME typer:

• http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_media_type
  • http://www.webmaster-toolkit.com/mime-types.shtml

Relaterede søgeord: web.configprogrammering