Opret E-mail alias adresse (Plesk)

For at oprette et eller flere alias email adresser for en E-mail adresse skal du logge ind i kontrolpanel (Plesk) og klikke på fanen "Mail" og herefter den E-mail du ønsker at oprette viderestilling for. Klik herefter på fanen "E-mail aliases".

Et eksempel kunne være at du har oprettet en E-mail kaldet kurt@firma.dk, men du vil også gerne modtage email på kh@firma.dk (da dit navn er Kurt Hansen).

Du behvøver ikke oprette en selvstændig E-mail konto og videresende mails. I stedet kan du nøjes med at oprette et såkaldt alias på selve hovedkontoen. Alias email der skal oprettes vil, i ovenstående eksempel, så være kh@firma.dk - du kan oprette flere alias pr. E-mail konto.

Nedenstående skærmbilleder fra kontrolpanel viser hvordan du opretter en E-mail viderestilling (forward).

Relaterede søgeord: kontrolpanel
Alle priser er i DKK inkl. moms