Opret E-mail autosvar (Plesk)

For at opsætte / konfigurere auto-svar for dine E-mail konti skal du logge ind i kontrolpanel (Plesk) og klikke på fanen "Mail" og herefter den E-mail du ønsker at oprette autosvar for. Klik herefter på fanen "Auto-Reply".

Sæt kryds i "Switch on auto-reply". Angiv evt. en anden tekst i emne feltet, samt skriv den besked du ønsker at sende retur til personen som har skrevet en E-mail til dig.

BEMÆRK: Vi anbefaler at private IKKE opretter autosvar på deres mails, med beskeder som f.eks.: "Fam. Olsen er på ferie og er tilbage i uge 42", da dette kan øger risikoen for indbrud.

Nedenstående skærmbilleder fra kontrolpanel viser hvordan du opretter et autosvar (auto-reply).

Relaterede søgeord: kontrolpanel