Opsætning af E-mail antivirus scanning (Plesk)

For at opsætte / konfigurere anti-virus scanning af dine E-mail konti skal du logge ind i kontrolpanel (Plesk) og klikke på fanen "Mail" og herefter den E-mail du ønsker at oprette autosvar for. Klik herefter på fanen "Antivirus".

Sæt kryds i "Switch on antivirus protection for this email". Angiv om du ønsker indgående, udgående eller både ind- og udgående mails scannet.

BEMÆRK: Anti-virus scanning af mails erstatter IKKE et antivirus program på din computer. Der kommer dagligt nye virusser i omløb, og ikke alle spredes via mails, men kan f.eks. komme ned på din computer, når du downloader programmer eller filer. Scanning af mails gør omfanget af virus-problemerne mindre, men træder ikke i stedet for antivirus-programmer og almindelig forsigtighed på nettet.

Nedenstående skærmbilleder fra kontrolpanel viser hvordan du opsætter anti-virus scanning af mails.

Relaterede søgeord: kontrolpanel