Opsætning af E-mail spamfilter (Plesk)

For at opsætte / konfigurere spam-filter for dine E-mail konti skal du logge ind i kontrolpanel (Plesk) og klikke på fanen "Mail" og herefter den E-mail du ønsker at oprette justere spamfilter indstillinger for. Klik herefter på fanen "Spam Filter".

Sæt kryds i "Switch on spam filtering for this e-mail address". Angiv evt. en anden tekst en standard teksten "***SPAM***". Alle E-mails som markeres som spam vil få denne tekst tilføjet emne feltet, således du f.eks. kan lave et ekstra filter i din mail klient (Outlook og andre), som flytter disse mails til din spam folder.

Nedenstående skærmbilleder fra kontrolpanel viser hvordan du opretter en E-mail viderestilling (forward).

Relaterede søgeord: kontrolpanel