Udgående mailserver

Som udgangspunkt anbefaler vi at du sender igennem vores udgående postserver (smtp server).

Du kan dog også vælge at sende ud igennem den postserver som medfølger din internet forbindelse, altså din internet udbyder - Kontakt din udbyder for at høre nærmere vedr. dette.

SMTP server

Du kan bruge den udgående server der er tilknyttet dit webhotel, se din velkomstmail for yderligere info - ofte vil smtp server dog hedde: mail.dit-domæne.dk

For at anvende denne server skal du sætte dit mailprogram op til at din udgående server kræver godkendelse, og logge ind med samme oplysninger som du bruger til indgående post. Serveren er tilgængelig på port 25 og 587.

Bemærk at nogle internetudbydere forhindrer deres kunder i at sende igennem port 25, hertil kan port 587 anvendes, dette gælder bl.a. TDC.

Se evt. også vejledningen E-mail opsætning i Outlook 2010
Relaterede søgeord: E-mail klient