Kodeord generator

Det er vigtigt at du anvender kodeord, som er svære at gætte og som indeholder både store og små tegn, tal og special tegn.

For at hjælpe dig med at anvende kodeord som er svære for hackere at gætte, vil vi anbefale du anvender en kodeord generator som kan danne gode kodeord til alle formål.

Dan dit kodeord gratis via www.freepasswordgenerator.com

Du kan checke kvalitet af dine kodeord via BestVPN's Password Strength Checker

Her er en liste over gode råd ifm. udvælgense af kodeord:

  • Hold dine kodeord hemmelige. At gemme dem i en fil på din computer, e-maile dem til andre eller skrive dem på at stykke papir kan medføre at andre let kan se, og dermed stjæle, dine kodeord.

  • Brug ikke kodeord sammensat af ord, der opstår i ordbogen. Brug heller ikke fødselsdage, familie- og kæledyrsnavne, adresser eller anden personlig information. Gentag ikke tegn som 111 eller sekvenser alá abc, qwerty eller 123 i dele af dit kodeord.

  • Brug ikke det samme kodeord til forskellige steder. Det er ikke godt, at jeg kan få adgang til din bankkonto bare fordi jeg har fået fat i dit kodeord til Facebook.

  • Lad ikke din bruger logge på din computer automatisk, så det giver automatisk adgang til din e-mail klient og lignende. Brug ikke samme kodeord på to forskellige computere.

Relaterede søgeord: webhotel
Alle priser er i DKK inkl. moms